Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN YILDIZ VOLEYBOLCULARI GRUP BİRİNCİSİ 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İN YILDIZ VOLEYBOLCULARI GRUP BİRİNCİSİ


Kepez Belediyespor Kulübü Yıldızlar Bayan Voleybol Takımı, Antalya bölgesel lig grup maçlarını lider olarak tamamladı. 21 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan play-off maçlarına odaklanan yıldız kızlar, karşılaşmalara antrenörleri nezaretinde sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Kepez Belediyespor Kulübü’nün Yıldızlar Bayan Voleybol Takımı grup maçlarını lider tamamladı. Şimşek A, Antalya Koleji ve Atatürk İlköğretim Okulu’nun yer aldığı A grubundan lider çıkan Kepez Belediyespor Kulübü Yıldızlar Bayan Voleybol Takımı, 21 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan play-off maçları hazırlıklarını, Kepez Belediye spor tesislerinde sürdürüyor.

Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdüren Yıldızlar Bayan Voleybol Takımı, Play-off’ta yer alan Alanya Belediyespor, Manavgat Mehmet Şahin Spor, DSİ Spor, Şimşek A Spor ve Akdeniz Elit Spor takımlarına karşı mücadele edecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye olarak gençleri spora yönlendirmeyi ve onlara sporun içerisinde sosyal bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Tütüncü, spora ve sporcuya yatırım yaparak, sporun alt yapısına destek sunmak istediklerini de kaydetti.

Tütüncü, voleybol takımlarının bundan sonra da birçok başarıya imza atacağına inancının tam olduğunu belirterek, Antrenör Hikmet İnanlı ve Sadık Yetimoğlu’na ve takıma Play-off karşılaşmaları için şimdiden başarı dileklerinde bulundu.