Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ BOKS TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIR 08/09/2015 10:00

KEPEZ BOKS TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIR


Kepez Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı, Türkiye Boks Federasyonu 2011 takviminde yer alan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası için Şanlıurfa’ya gidiyor.

19-27 Kasım tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasına katılacak olan, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı tüm hazırlıklarını tamamladı.
Türkiye Boks Federasyonu 2011 takviminde yer alan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda bu yıl Kepez Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı’ndan 60 kg da Mehmet Koç, 69 kg da Harun Altıntaş, 81 kg da İkram Battal ve +91 kg ağır sıklette Mansur Bebekoğlu mücadele edecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek sporcuların mücadele için hazır olduklarını belirterek, Kepez Belediyesi olarak kendilerine her türlü imkanı sunduklarını söyledi. “Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün özellikle boks takımı geçmişte büyük başarılara imza atmıştır” diyen Başkan Tütüncü, Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda da sporculardan aynı başarıyı beklediklerini bildirdi.

8-9 Ocak 2011 tarihinde düzenlenen Antalya Boks İl Şampiyonası’nda 17 kulüple karşılaşan Kepez Belediyespor Kulübü Boks Takımı, minik, yıldız, genç, büyük ve bayanlar olmak üzere beş ayrı kategoride toplam 18 altın ve 10 bronz madalya almaya hak kazanmıştı.
Bu başarıyı Türkiye geneline taşımak istediklerini dile getiren Boks Takımı Baş Antrenör Emin Günerhan, Şanlıurfa’dan en az üç madalya ile geri dönmek istediklerini söyledi.