Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN U17 FUTBOL TAKIMI LİDER KONUMDA 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İN U17 FUTBOL TAKIMI LİDER KONUMDA


Kepez Belediyespor Kulübü’nün U17 futbol takımı, 7. haftayı da namağlup tamamladı. 23 puanla liderlik koltuğunda bulunan genç yıldızlar, 8. hafta karşılaşmaları için hazırlıklarını Kepez Belediye Spor Tesislerinde hız kesmeden sürdürüyor.

Kepez Belediyespor Kulübü U17 futbol takımı, geride kalan 7. haftayı da namağlup tamamladı. 23 puanla lider konumda olan Kepez Belediyesi U17 Futbol Takımı, karşılaşmalar boyunca 27 gol attı, 1 gol yedi.

Özel İdare Spor, Evren Seki Spor, Polis Gücü Spor, Akdeniz Spor, Trabzonlular Spor, Yeni Kemer Spor ve TEDAŞ Spor ile oynadığı maçlardan galip ayrılan Kepez Belediyesi U17 Futbol Takımı, 8. hafta karşılaşması için hazırlık çalışmalarına başladı. Genç futbolcular Antrenör Mehmet Çiçek’in gözetiminde, büyük bir özveri ve disiplin içinde çalışmalarını Kepez Belediyespor tesislerinde sürdürüyor.

17 yaş grubunda mücadele eden genç oyuncuları başarılarından dolayı kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’da en fazla lisanslı sporcuya sahip kulüp olarak, Türkiye’de milli takımlarda yer alan bir birinden yetenekli çok sayıda sporcu yetiştirdiklerini söyledi.



Kepez Belediyespor Kulübü U17 Futbol Takımı’nın oynanan maçlar sonunda yenilgisiz olduğuna dikkat çeken Başkan Tütüncü, bu gençlerin kolay kolay elde edilemeyecek bir başarıya imza attıklarını söyledi. Bu başarının ancak çok çalışmak ve disiplinli olmakla mümkün olabileceğini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, Antrenör Mehmet Çiçek’e ve genç futbolculara başarılarının devamını diledi.