Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDEN BİR YILDIZ DAHA 08/09/2015 10:00

KEPEZ BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDEN BİR YILDIZ DAHA


Kepez Belediyespor Kulübü, Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden genç sporcular yetiştiriyor. Mert Karaca, 2013’te oynanacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Yıldız B Milli Erkek Basketbol Takımı aday kadrosuna seçildi.

2013’te Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek oyuncular için ön elemeler tamamlandı. Ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olan Yıldız B Milli Erkek Basketbol Takımı’nın aday kadrosuna girmeye hak kazanan oyuncular arasında Kepez Belediyespor Yıldız Erkek Basketbol Takımı’nın genç yıldızı Mert Karaca’da yer alıyor.

Antalya’da en çok sayıda lisanslı sporcuya sahip olan Kepez Belediyespor Kulübü, Antalya’yı ve de ülkemizi temsil edecek bir çok sporcuya Mili Takım kapılarını açıyor. Son olarak Antalya’da belirlenen 40 kişi arasından ön elemeleri geçen Mert Karaca, Yıldız B Milli Erkek Basketbol Takımı’nın aday kadrosuna seçildi. Mert Karaca, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederken, aday kadro elemelerini de geçerek Kepez Belediyespor Kulübü’nü en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirtirken, genç oyuncu Mert Karaca’ya başarılarının devamını diledi.

Milli Takım antrenörleri tarafından yapılan taramalar ve Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu’ndan gelen uzman ekiplerce gerçekleştirilen fiziksel ve antropometrik ölçümler sonucunda; Samsun, Mersin, Antalya, Samsun, Erzurum ve Şanlıurfa bölgelerinden ön plana çıkan aday erkek sporcular belirlendi. Aday sporcular Milli Takım seçmeleri için önümüzde ki günlerde kampa çağrılacak