Kepez Spor Kepez Spor

Kepez Basketbol, Kütahya’yı mağlup etti‏ 08/09/2015 10:00

Kepez Basketbol, Kütahya’yı mağlup etti‏


Kepez Basketbol, Kütahya’yı mağlup etti

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Kepez Arena Spor Salonu’nda karşılaştığı Kütahya Gençlik Merkezi Takımı’nı 91-82
mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürdü.

Kepez Erkek Basketbol Takımı, Kepez Arena Spor Salonu’nda karşılaştığı Kütahya Gençlik Merkezi Takımı ile yaptığı maçtan 91-82 galip ayrıldı. Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, oyuncuların büyük kararlılıkla mücadele ettiğini ve bu kararlı mücadelenin sonucunda da başarılı sonuçların geldiğini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü olarak sporun her alanında bir çok başarılı işlere imza attıklarını, bunun göstergesinin de bireysel ve takım halinde farklı branşlarda kazanılan şampiyonlukların olduğunu söyledi. Basketbol Erkekler Bölgesel Ligi’nde Kepez Belediyespor Basketbol Takımı’nın son derece başarılı maçlar sergilediğini dile getiren Başkan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu Kütahya Gençlik Merkezi Basketbol Takımı’nı mağlup eden, basketbol takımı oyuncuları ve takım koçu Atalay Gemen’i tebrik ettiğini söyledi.

Erkekler Basketbol Bölgesel ligi’nde 7 puanla 2’nci sırada bulunan Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, 17 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da Kepez Arena Spor Salonu’nda Afyon Telekom Basketbol Takımı ile karşılaşacak.