Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’Lİ KIZLAR ANTALYA’YI TEMSİL EDECEK 08/09/2015 10:00

KEPEZ’Lİ KIZLAR ANTALYA’YI TEMSİL EDECEK


Kepez Belediyespor Kulübü Yıldız Kız Voleybol Takımı, Antalya yerel liginde oynadığı Play-Off maçları sonunda namağlup olarak Antalya birincisi oldu.

Kepez Belediyespor Kulübü, yıldız sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Antalya’da en çok sertifikalı sporcuya sahip olan ve başarılı sporcular yetiştiren Kepez Belediyespor Kulübü’nün Yıldız Kız Voleybol Takımı, yerel ligde Play-Off maçları sonunda namağlup birinci olarak, 18-22 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Yıldız Kız Voleybol Grup eleme müsabakalarında Antalya’yı temsil etmeye hak kazandı.

Kepez’li kızlar Namağlup

Grupta, Alanya Belediyespor, Manavgat Mehmet Şahin Voleybol Kulübü, Şimşek Gençlik Spor Kulübü ve DSİ Spor Kulübü ve Elit Akdeniz Spor Kulübünün yer aldığı gruptan hiç yenilgi almadan çıkan Kepez Belediyespor Kız Voleybol Takımı yerel ligde birinci olarak, Türkiye Yıldız Kız Voleybol Grup eleme müsabakalarında Antalya’yı temsil etmeye hak kazandı.

Play-Off maçlarından birinci çıktık



Grupta final karşılaşmasını Şimşek Spor Kulübü ile oynayan Kepez Belediyespor Kulübü Kız Voleybol Takımı, rakibini 3-0 yenerek gruptan birinci olarak çıktı. Hikmet İnanlı ve Sadık Yetimoğlu’nun gözetiminde çalışan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Yıldız Kız Voleybol Takımı oyuncuları, Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol eleme müsabakaları için 18-22 Nisan tarihleri arasında Voleybol Federasyonu’nun belirleyeceği bir il’de yapılacak olan maçlara yoğun bir tempoda hazırlanıyor.

Her zaman sporcunun yanındayız

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sporcuların aldığı başarının son derece önemli olduğunu belirterek, hiç yenilgi almadan gruptan birinci olarak çıkmanın ayrıca büyük başarı olduğunu vurguladı. Kepez Spor Kulübü’nün her alanda büyük başarılara imza atmış sporcular yetiştirdiğini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, her zaman çok çalışılması, ahlak ve disiplin içinde olunması halinde, başarının daim olabileceğini söyledi. Tütüncü, genç sporculara desteklerinin her zaman süreceğinin de altını çizdi.