Kepez Spor Kepez Spor

TÜTÜNCÜ’DEN ENGELLİ BASKETBOLCULARA DESTEK 08/09/2015 10:00

TÜTÜNCÜ’DEN ENGELLİ BASKETBOLCULARA DESTEK


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Bölgesel Ligi B grubunda mücadele eden, Antalya Akdeniz Engelliler Basketbol Takımı’na destek için bu haftaki karşılaşmayı tribünden izledi.

Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Antalya Akdeniz Engelliler Basketbol Takımı, bu hafta sonu Kepez Arena’da İzmir Buca Engelliler Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki mücadeleyi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel ve Ak Parti Kepez ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar birlikte izledi.

Antalya Akdeniz Engelliler Basketbol Takımı, baştan sona üstün götürdüğü maçı 53- 33 kazandı. Misafir takım oyuncularının tüm çabalarına rağmen maçı 20 sayı farkla kazanmayı bilen Akdeniz Engelliler Basketbol Takımı, lig’de ki iddiasını sürdürüyor.

Kepez Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, Engelliler Tekerlekli Basketbol Ligi’nde mücadele eden Akdeniz Engelliler Basketbol Takımı’na destek için maçı tribünden izlemek istediğini söyledi. Oldukça başarılı bir oyun sergileyen Akdeniz Engelliler Basketbol Takımı’nın rakibini farklı yendiğini ifade eden Tütüncü, maçın sonunda sahaya inerek oyuncuları tek tek kutladı.