Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’DE 60 ÖĞRENCİYE YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ 08/09/2015 10:00

KEPEZ’DE 60 ÖĞRENCİYE YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın en büyük spor okulu olan Kepez Belediye Spor Okulu’nda eğitim gören öğrencilere doğum günü sürprizi yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Spor Okulu’nda bir gelenek daha başlattı. Antalya’nın en büyük spor okulu olan Kepez Belediye Spor Okulu’nda eğitim gören öğrencilere her ay sonu yaş günü kutlaması düzenleniyor. Ocak ayı içerisinde doğan 60 öğrencinin yaş günü, Başkan Tütüncü’nün katılımıyla Kepez Spor Salonu’nda coşkuyla kutlandı.

Sevgiler paylaştıkça çoğalır

Her ayın sonunda grup şeklinde o ay’da doğmuş olan çocukların yaş günlerini kutlayacaklarını dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Spor Okulu öğrencisi olan ve ocak ayı içersinde doğmuş olan 60 öğrenci olduğunu ve bu öğrenciler için Kepez Spor Salonu’nda bir yaş günü kutlaması düzenlediklerini söyledi.
Ailelerinin de katıldığı yaş günü kutlaması ile öğrencilere hem okuldaki derslerinde hem de spor eğitimlerinde moral vermek istediklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, aileleri için en önemli varlıklar olan çocukların ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, Kepez Belediyesi olarak yaptıkları projelerde gençleri her zaman ön planda tuttuklarını söyledi. Kepez Belediyesi Spor Okulu’nda kayıtlı öğrenciler için her ay sonu yaş günü kutlaması düzenleyeceklerini ifade eden Tütüncü, sevgilerin paylaşıldıkça artacağına inandıklarını bu nedenle de her ortamda sevgi dağıtmaya çalıştıklarını bildirdi.

60 öğrenci yaş günü pastasını Tütüncü’yle kesti

Yaş günü ocak ayına rastlayan 60 öğrenci için iki ayrı büyük yaş pasta hazırlatan Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilerle birlikte pastayı kesti. Başkan Hakan Tütüncü, birer gül vererek öğrencilerin tek tek yaş günlerini kutladı.