Kepez Spor Kepez Spor

Kepez Belediyespor Basketbol 3. Lig maçlarına galibiyetle başladı 08/09/2015 10:00

Kepez Belediyespor Basketbol 3. Lig maçlarına galibiyetle başladı


Kepez Belediyespor Basketbol 3. Lig maçlarına galibiyetle başladı

Türkiye Basketbol 3. lig (TB3L) D grubunda mücadele eden Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, Kepez Arena Spor Salonunda karşılaştığı Denizli Belediyespor Basketbol takımını 103-93 mağlup etti.

Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde (EBBL) gruplarda oynadığı maçların ardından, 6 grupta 36 takımın mücadele ettiği Türkiye Basketbol 3. ligine (TB3L) yükselen Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, Denizli Belediyespor, Trakya Ergenespor, FMV Işık Spor, Büyükçekmece Basketbol ve Manisa Belediyespor’un yer aldığı D grubunda mücadele ediyor. Kepez Belediyespor gruptaki ilk maçında, Kepez Arenada konuk ettiği Denizli Belediyespor takımını, baştan sona üstün götürdüğü maçta 103-93 mağlup ederek, 3. lige galibiyetle merhaba dedi.

Genç basketbolcular galip geldi

TB3L’de ilk sınavını Kepez Arena Spor Salonu’nda Denizli Belediyespor’a karşı veren Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, karşılaşmadan 103- 93 galip ayrıldı. Tamamı genç sporculardan oluşan Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, Denizli Belediyespor karşısında sergilediği oyun ve mücadelesi ile seyircilerden büyük alkış aldı.

Tamamı gençlerden oluşan bir takım

Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, gençlerden oluşan bir takımla yola çıktıklarını ve kısa zamanda büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün amatör spora ve sporculara verdiği öneme dikkat çeken Ünlüoğlu, Kepez Basketbol Takımı’nda transfer ile gelmiş tek bir oyuncu dahi bulunmadığını bildirdi. Kepez Belediyespor Kulübü olarak sporun bir çok alanında büyük başarılara imza attıklarını dile getiren Ahmet Ünlüoğlu 3. lige çıkan ve ilk maçını Denizli Belediyespor ile yapan Kepez Belediyespor Basketbol Takımı’nın güzel bir oyun sergileyerek ve karşılaşmadan farklı bir skor ile galip ayrıldığını söyledi.