Kepez Spor Kepez Spor

Kepezli bisikletçi İsviçre kampında. 08/09/2015 10:00

Kepezli bisikletçi İsviçre kampında.


Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün bisiklet branş sporcularından 20 yaşındaki Recep Ünalan, 2010 Olimpiyatlarına hazırlanmak amacıyla İsviçre’ye gidiyor. Ünalan 2 yıl süresince İsviçre’de hazırlıklarını sürdürecek.

Kepez Belediyespor Kulübü spora ve sporcuya büyük önem veriyor. 14 branşı ile Antalya’da spora önemli katkılarda bulunan Kepez Belediyespor Kulübü, bugüne kadar binlerce sporcu yetiştirerek örnek oldu. Kepezspor Bisiklet branşı sporcularından Recep Ünalan, 2 yıllığına İsviçre kampına gitti. 2 yıl süresince 2012 olimpiyatlarına hazırlanacak olan Ünalan’ın hedefi Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek. İsviçre’de olimpiyatlara sıkı bir şekilde hazırlanacağını ifade eden Ünalan, “2006-2007 ve 2008 yıllarında Türkiye şampiyonu oldum. Olimpiyat seçmelerinde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Olimpiyatlardaki hedefim iyi bir derece almak” diye konuştu.
Başarılı sporcu Recep Ünalan’ı, Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve yönetim kurulu üyeleri başarı dileyerek uğurladı.