Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’den spor kursu öğrencilerine matine 08/09/2015 10:00

Kepez’den spor kursu öğrencilerine matine


Kepez’den spor kursu öğrencilerine matine

Kepez Belediyesi, Yıldırım Bayazıt İlköğretim Okulu’nun bahçesine yaptığı spor salonunda ücretsiz aerobik, step ve pilates kurs verdiği kadınlar için matine düzenledi.
Ahatlı Düğün Salonu’nda düzenlenen matine de kursa katılan yaklaşık 250 öğrenci, spor eğitmenleriyle birlikte eğlendiler.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, meclis üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Dilaver Tanık ve Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz ile birlikte matineye katıldı.

Kadınlar hizmetin en güzelini hak ediyor

Başkan Tütüncü, yaptığı konuşmada değer verdikleri kadınları, Şafak, Beşkonak, Kanal ve Varsak Karşıyaka mahallelerinde yaptıkları spor salonlarında, açtıkları ücretsiz kurslarla sporla buluşturduklarını söyledi. Düzenledikleri eğlence programıyla da aerobik-step ve pilates kursu öğrencilerinin dostluklarını pekiştirmeyi amaçladıklarını belirten Tütüncü, “Kepez Belediyesi olarak, hizmetin en güzelini hak eden kadınlarımıza yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek.” dedi.

Kadınlara değer vereni seçelim

Kepez Belediye Meclis üyesi Ayşe Güliz Yılman da, konuşmasında Başkan Tütüncü’nün, seçim döneminde kadınlara vaat ettiği hizmetleri yaptığının altını çizdi. Yılman, “Kadınlar olarak toplumun yüzde 52`sini temsil ediyoruz. Seçme ve seçilme hakkına sahipsek seçeceğimiz kişileri de lütfen kadınlara değer veren kişilerden seçelim.” diye konuştu.

Diğer kurslara da eğlence var

Beşkonak, Kanal ve Varsak Karşıyaka mahalleleri ile Kepez Belediyesi Spor Salonu’ndaki kurslara katılanlar için de eğlence programı yapılacak.
Kepez Belediyesi, daha önce de aerobik-step ve pilates kursu öğrencileri için “sağlıklı beslenme” semineri düzenlemişti.