Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’de basketbol şöleni başladı 08/09/2015 10:00

Kepez’de basketbol şöleni başladı



Kepez Belediyesi’nin, düzenlediği Sokak Basketbolu Turnuvası’nda, geleceğin 12 Dev Adamları ve Pota’nın Perileri’nin parke üzerindeki mücadelesi başladı.

Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi ve Sabah Gazetesi işbirliği ile düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası ile ilçenin beş ayrı noktasında basketbol şöleni yaşanıyor. İlçedeki ilköğretim okulu ikinci kademe ve liselere yönelik düzenlenen ve 305 takımın katıldığı turnuvada maçlar başladı. Maçlar, Kepez Belediyesi Spor Salonu ile Beşkonak İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve Varsak İlköğretim Okulu’nun bahçelerindeki çadır tarzı spor salonlarında oynanıyor. Üçer kişiden oluşan takımların parke üzerindeki mücadelesi ise büyük heyecana sahne oluyor. Tribünlerde yerlerini alan öğrenciler de, sahada mücadele eden arkadaşlarına, tezahüratlarla destek veriyor.

Tütüncü öğrencilerle birlikte maçları izledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, ilçede basketbol bayramı havası oluşturan turnuvanın ikinci günündeki maçlarda tribünlerdeki yerini aldı. Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maçları, öğrencilerle birlikte izledi. Yaklaşık bir saat kadar salonda kalan Başkan Tütüncü, zaman zaman öğrencilerin tezahüratlarına da eşlik etti.
Öğrenciler, turnuva ile kendilerine kaynaşma ve eğlence ortamı oluşturduğu için Başkan Tütüncü’ye tezahüratla teşekkür ettiler.
Günde 60 ile 90 maçın oynandığı Kepez Sokak Basketbolu Turnuvası, 5 Mart Pazartesi günü yapılacak olan final maçları ve ödül töreni ile sona erecek.