Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR 08/09/2015 10:00

KEPEZ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR


Antalya Kepez Belediyespor, 2009–2010 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarının Kütahya Grubu’nu 1. sırada tamamlayarak, final grubuna çıkmayı başardı.

TFF 3. Lige çıkma başarısı gösteren Kepez Belediyespor Kulübü’nün gençleri şampiyonluğa koşuyor. Antalya temsilcisi, U19 Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakalarının Kütahya Grubu’nu lider tamamlayarak, final grubuna çıkmayı başardı.

Antalya’nın gururu olan Kepezli gençler, 4 takımın katılacağı final grubunda, U19 Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Kepez, 140 takımın mücadele ettiği U19 Türkiye Şampiyonası’nda 4 takım arasına kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Kepez Belediyespor, Kütahya’da hafta sonunda Dumlupınar Stadı’nda yapılan U–19 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Müsabakaları’nda Kilimli Belediyespor’u 2–0, Kartal Bulvarspor’u da 4–1 yenerek, 2. Kademe Eleme Grubunu 1. sırada tamamladı. Kırmızı-mavililer, Kütahya Grubu’nun diğer lideri, Sultanbeyli Belediyespor’u da 2–1 mağlup ederek, grubu şampiyon olarak tamamladı.

Bu başarı ile Kepez Belediyespor, final grubuna kalarak, adını Türkiye’nin en iyi dört takımı arasına yazdırdı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya’ya futbolda çifte mutluluk yaşattıklarını belirterek, “3. lige çıkma başarısının ardından şimdi de gençlerimiz final grubuna kaldı. 140 takımın yer aldığı şampiyonada 4 takım arasına kalmak büyük bir başarıdır. İnanıyorum ki gençlerimiz, bu başarısını kupa ile taçlandıracaktır. Teknik heyeti, futbolcuları başarılarından dolayı kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Kepez Belediyespor U19 Takımı Antrenörü Mesut Uyar da, 3 oyuncularının sakat olmasına rağmen, final grubuna çıkmayı başardıklarını belirterek, Antalya’ya şampiyonluk kupasını getirmek için de ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.