Kepez Spor Kepez Spor

Kepezde spor zamanı 08/09/2015 10:00

Kepezde spor zamanı


Kepez Belediyesi’nin çocuklar için açtığı yaz spor okulları yoğun ilgi görüyor. Altı farklı branşta spor yapan çocuklar yaz tatilini sportif faaliyetlerle değerlendiriyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte yaklaşık 2500 öğrenci, yaz spor okullarına kayıt yaptırdı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Spor Okulları’nın temmuz-ağustos döneminde ilk orta ve lise eğitimi alan yüzlerce öğrenciye uzman antrenörler tarafından spor eğitimi veriliyor. Kepez Belediyesi Spor Kompleksi ve Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen derslerde çocukların bedensel gelişimleri için sportif faaliyetler yürütülüyor.

Altı farklı branşta spor

Futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş ve tekvando branşlarında eğitim veren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, kız ve erkek öğrencilere keyifli bir yaz dönemi sunuyor. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durarak bedensel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan yaz programları, altı farklı spor dalının teorik ve pratik eğitimini kapsıyor.

Aynı anda birden çok seçenek

Haftanın her günü eş zamanlı olarak gerçekleşen spor faaliyetlerinde çok fazla seçenek mevcut. Öğrencilerin ilgi ve merakına uygun olarak yönlendirildikleri spor dallarında geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için temel hazırlanıyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, " Yaz döneminde spor okullarımızda öğrencilerimizle birlikte keyifli vakit geçiriyoruz. Sporcu fabrikası gibi çalışan Kepez Belediyespor Kulübü`nde verdiğimiz eğitimlerle, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz. Sağlıklı nesiller yetiştirerek onları sporla buluşturuyoruz.” dedi.

Kepez’in genç yüzücüleri

Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’nda pazartesi hariç haftanın altı gününde yüzme eğitimi veriliyor. Yaşları 6 ile 12 arasında değişen yüzlerce öğrenci, 15 uzman eğitmen eşliğinde yüzme öğreniyor. Yüzme tekniklerinin farklı yaş grupları ile uygulandığı eğitimlerde, minik yüzücüler eğlenerek yüzme öğreniyor. Aynı zamanda 12 yaş ve üzeri yetişkinlerin de yararlandığı olimpik yüzme havuzu, sabah 08.30 ile 21.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Kayıtları devam eden yüzme derslerine Kepez Belediyesi Sağlık Biriminden alınan sağlık raporu ile kayıt yaptırılabiliyor. Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu, yaz dönemi etüt dersi öğrencilerinden de yoğun ilgi görüyor. Kepezin genç yüzücüleri, sportif faaliyetlerle eğlenceli bir yaz dönemi geçiriyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaz döneminde de onlarca farklı seçenek sunarak sporla buluşturdukları genç öğrencilere, iyi bir yaz tatili diledi. Sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve genç yeteneklerin keşfedilmesinde rol oynadıklarını ifade eden Tütüncü, öğrencilerin sporla iç içe olmasının gelişimlerinde, önemli bir payı olduğunun altını çizdi.