Kepez Spor Kepez Spor

Yeni başkan umutlu konuştu 08/09/2015 10:00

Yeni başkan umutlu konuştu


Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, düşme korkusuyla maddi sorunlarıyla gündeme gelen bir takım olmayacaklarını söyledi.

İki hafta önce göreve gelen Kepez Belediyespor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. The Big Man Restoran’daki tanışma yemeğinde Kepez Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü İdris Taş, yeni yönetim kurulundaki isimleri gazetecilere tanıttı.
Kepez Belediyespor Kulübü’nün yeni Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi ve basketbol şubesinin geleceği ile ilgili umutlu konuştu. Yemekte bir konuşan Ünlüoğlu, “10 aydır görevdeyiz. Çok sorunlar yaşadık. Moralsizlikten dolayı gazetecilerle bir araya gelemedik. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte medya çalışanlarıyla birlikte olmak istiyorduk. Yeni yönetim olarak 10 gündür görevdeyiz. İlk fırsatta gazetecilerle bir araya gelmek istedik ve bunu da bu kahvaltı ile gerçekleştirdik. Antalya basınından bugüne kadar büyük destek aldık. Biz de Antalya medyasının emrindeyiz. Bundan sonra gazetecilerle sık sık bir araya geleceğiz.” şeklinde konuştu.

396 bin nüfusu ile 52 ilden büyük olan Kepez’de, 75 bin gencin bulunduğunu hatırlatan Ahmet Ünlüoğlu, şöyle devam etti: Antalya’nın en iyi spor tesislerine sahibiz. Bu güzel tesislerde gençlerimize hizmet vermek istiyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımız inanılmaz vefakâr çalışıyorlar. Basketbol, lokomotif takımımız. Basketbol ile sinerji oluşturup Kepez’i basketbol ilçesi yapmak istiyoruz”
Yönetim kurulu değişikliğinin ardından Kepez Belediyespor’un, Beko Basketbol Ligi’ndeki oynadığı son iki maçı kazandığını hatırlatan Ahmet Ünlüoğlu, “Bu başarı benim değil yönetim kurulunun, her zaman bizim yanımızda olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün başarısıdır. Başarılarımızın devamı gelecek. Düşme korkusu olmayan, maddi sorunları bulunmayan bir takım olarak gündeme geleceğiz.” ifadesini kullandı.
Oyunculara ödemelerde 1.5 aylık bir gecikmenin solduğunu, bu gecikmeyi de Nisan’ın ilk haftası gidereceklerini, bundan sonraki süreçte maddi sıkıntı yaşanmayacağını dile getiren Kepez Belediyespor Başkanı, gelecek sezonla ilgili de şunları söyledi: Gelecek sezon düşmeye değil, play off oynamayı hedefleyen bir takım kurmak istiyoruz. Antrenörümüz Aziz Bekir ile bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek sezon da Aziz Bekir ile çalışma isteğimiz de var”
13 branşta, 3 bin 500’den fazla lisanslı sporcularının bulunduğu, yaz spor okulu ile binlerce Kepezli çocuğa spor yapma imkanı sunduklarını bilgisini veren Ünlüoğlu, 14 branş olarak izciliği kurduklarını da kaydetti.

Bir gazetecinin Tab Baldwin’i göndermede geç kalmadınız mı sorusuna Ünlüoğlu, “Her hafta galibiyet bekledik, işlerin düzeleceğini umduk. Belki biraz fazla sabır gösterdik. Baldwin’in gönderilmesinde geç kaldığımızı zannetmiyorum.” cevabını verdi.
Yemeğe Basketbol İl Temsilcisi Hakan Çatal, TSYD Antalya Temsilcisi İbrahim Okumamış da katıldı.

Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Ahmet Ünlüoğlu (Başkan, Basketbol Şube Sorumlusu ve Mali İşler Sorumlusu)
İdris Taş (Basın Sözcüsü)
Engin Okudan (Sponsorlar Sorumlusu)
Osman Avşaroğlu (Dış İlişkiler Sorumlusu)
Mustafa Özdemir (Hukuk İşleri Sorumlusu, Genel Sekreter)
Turgay Yavuz (Amatör Şubeler Sorumlusu)
Ziya Bıyıklı (Alt Yapı ve Spor Okulları Sorumlusu)
Şaban Yılmaz (Spor Ürünleri Sorumlusu)
Fatih Şahin (Sosyal İşler ve Dernekler Sorumlusu)
Mesut Sevinç (Yatırım ve Projeler Sorumlusu)
İsmail Ulusoy (Güreş ve Uzak Doğu Sporları Sorumlusu)