Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ YAZ SPOR OKULUNA REKOR KATILIM. 08/09/2015 10:00

KEPEZ YAZ SPOR OKULUNA REKOR KATILIM.


Kepez Belediyesi’nin, 11 branşta açtığı ve 1500’ye yakın öğrencinin katıldığı yaz spor okulunda eğitim, sihirbaz, akrobasi ve spor gösterilerinin yer aldığı törenle başladı.

Antalya’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan ve 1500’den fazla öğrencinin katıldığı yaz spor okulunun açılış töreni Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapıldı. Açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, mahalle muhtarları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Yaz spor okuluna katılım yüksek oldu
Başkan Tütüncü, törende yaptığı konuşmada11 branşta hizmet verecek bir yaz spor okulunu daha hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Spor okulunu bu yıl çok daha ileri bir seviyeye taşıdıklarını belirten Tütüncü, “Bu yıl ki açılış, geçtiğimiz yılkı açılıştan daha görkemli oldu. Bu yılkı spor okulumuza daha fazla öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz, yaz spor okulunda hem sporun güzelliklerini yaşayacaklar hem de güzel bir arkadaşlık ortamı bulacaklar. Spor okuluna katılan çocuklarımızın arasından geleceğin futbolcuları, güreşçileri, basketbolcuları, tenisçileri, hentbolcuları çıkacağına yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Çocuklarımızın eğitimleriyle yakından ilgileniyoruz
Velilere de seslenen Başkan Hakan Tütüncü, “Bilesiniz ki sizin yavrularınız bizim de yavrularımızdır. Belediye başkanı olduğum andan itibaren, çocuklarımızın eğitimleriyle yakından ilgilenmenin gayreti içerisinde oldum. Eğitime yüzde yüz destek verebilmek için her türlü çalışmayı yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Çocuklarımızı, bilgi, kültür, görgü bakımından ve ahlaken en iyi şekilde geleceğe taşımak istiyoruz. Yaz spor okulumuzda da bu amacımızı gerçekleştirmek istiyoruz.” Başkan Tütüncü, yaz spor okulunu başarılı bir şekilde organize etmelerinden dolayı Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’na, Yönetim Kurulu Üyelerine, Kepez Belediye Başkan Yardımcılarına ve diğer belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Çocuklardan Tütüncü’ye büyük ilgi
Tütüncü’nün konuşmasının ardından Kepez Belediyespor Kulübü’nün Tekvando ve Karate Takımları’nın sporcuları mini bir gösteri yaptı.
Yaz spor okulun açılışına katılan öğrenciler, ilizyonist Selami’nin sihirbaz ve Akrobat, Viyolatta’nın akrobasi gösterisini de keyifle izlediler.
Başkan Hakan Tütüncü, yaz spor okuluna katılan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Öğrenciler, Tütüncü’ye büyük ilgi gösterdi. Tütüncü, açılışta gösteri yapan Wushu Takımı sporcusu ve Türkiye Şampiyonu 65 yaşındaki Hayriye Şavlı’ya da çiçek takdim ederek, başarısından dolayı kutladı.

11 branşta açıldı 1500 öğrenci katıldı
Yaz tatillerinde çocukların, spor yapmasına olanak sağlamak ve yetenekli sporcuları tespit etmek amacıyla düzenlenen yaz spor okuluna 1500 öğrenci katıldı. Büyük ilgi gören yaz spor okulu, basketbol, futbol, tenis, karate, voleybol, izcilik, hentbol, wushu, tekvando, güreş ve boks branşlarında açıldı, spor okulunda eğitim, Eylül ayının ilk haftasında sona erecek.