Kepez Spor Kepez Spor

Sultanlar galibiyeti seriye bağladı 27/10/2015 15:11

Sultanlar galibiyeti seriye bağladı


2015-2016 sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Liginin ikinci haftasında Kepez Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'un konuğu oldu. İzmir Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Kepez'in Sultanları İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Sezona seri galibiyetle başlayan Kepez'in Sultanları İzmir Büyükşehir Belediyespor'u evinde 3-1 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma Pazar günü saat 14:30'da başladı. İlk seti hızlı bir şekilde alan Kepez'in Sultanları İkinci sette 1 sayılık farkla kaybetti. Durum 1-1 eşitliğini korurken 3'üncü ve 4'üncü setleri Kepez'in Sultanları 20-25'lik sayılarla maçı 3-1 galip bitirdi.

Maçın ardından açıklama yapan Kepez Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, "Geçtiğimiz yılın grup birincisi olan bir takıma karşı mücadele ettik. Ve bu yıl iddialı olduğumuzu bir kez daha saha içerisinde gösterdik. Sporcularımı tebrik ediyorum."diye konuştu.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise "Ligde şampiyonluk hesabı olan İzmir Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3-1 yenen sultanlarımızı gönülden kutlarım." dedi.

Sultanlar galibiyeti seriye bağladı
Sultanlar galibiyeti seriye bağladı
Sultanlar galibiyeti seriye bağladı