Kepez Spor Kepez Spor

VOLEYBOLUN MERKEZİ KEPEZSPOR 29/12/2016 12:07

VOLEYBOLUN MERKEZİ KEPEZSPOR


Son yıllarda yaptığı yatırım ve projelerle spor branşları ve alt yapılarda ki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren  Kepez Belediyespor, voleyboldaki başarılarıyla dikkat çekiyor.

Kepez’in Yıldızları Yetenek Taramalarıyla, transfere para harcamayan, yetenekli sporcuları keşfederek kulüp bünyesine kazandıran Kepez Belediyespor adeta sporcu fabrikasına dönüşüyor.

Voleybol’da A takımdan,alt yapılarana alınan başarılı sonuçlar ve takımların liglerinde ki başarıları Kepez Belediyespor’u diğer branşlarda olduğu gibi voleybolda da öne çıkarıyor.

Voleybol alt yapı takımlarından; Yaş Grubu,Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar liglerinde sergiledikleri performans ile takdir topluyor. 3 takımında liglerini lider bitirerek yarı final gruplarına yükseldiler. Yarı finale kadar gelinen süreçte gösterdikleri performans ve aldıkları sonuçlarla göz kamaştıran genç voleybolcularda hedef şampiyonluk. Yarı final karşılaşmalarına sıkı hazırlanan Yaş grubu,Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar takımlarının antrenörleri hedeflerinin şampiyonluk olduklarını dile getirdi. Ötede yandan  Kepezin Belediyespor Voleybol A takımının da ligde sergilediği başarılı performans ve oynadıkları son 5 karşılaşmada 5 galibiyet almaları Kepez Belediyespor’un voletbolda ki yükselişini gözler önüne sürüyor.