Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ BELEDİYESPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ 29/12/2016 12:08

KEPEZ BELEDİYESPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ


2015-2016 sezonu ilk yarısına Kepez Belediyespor damgasını vurdu. Futbol,basketbol,voleybol ve alt yapılarda alınan başarılı sonuçlar ve ilk devresi sona eren liglerde puan durumunda ilk 3 sırada bulunması, tüm branşlarda şampiyonluk yarışının devam ettirmesi… 2016’yı geride bırakacağımız şu günlerde Kepezspor kuşkusuz yıla damga vuran takımlardan.

Futbol

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Kepez’in Altın Kramponları ligin ilk yarısını 3.sırda bitirerek şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Grupta kora kor geçen zirve yarışında önemli bir avantajla ligin ilk yarısını bitiren Kepez Belediyespor, uzun lig maratonun sonunda,geçtiğimiz yıl olduğu gibi şampiyonluğa uzanmak istiyor.

Basketbol

Türkiye Basketbol 2.Ligi (TB2L)’de mücadele eden Kepez’in Devleri,ligin ilk yarısını 3.sırada tamamlayarak şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Kepez’in Devlerin’de, ligin ikinci yarısında da başarılı sonuçlar alıp sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyor. Kepez’in Devleri ligin ilk yarısında özellikle sahasında gösterdiği performansla ilgi çeken bir istatistiğe imza attı. Ligde sahasında oynadığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmeyen Kepez Belediyespor, sahasında nağmağlup olan nadir takımlardan biri.

Voleybol

Kepez’in Sultanları ilk devresi tamamlanan Voleybol Bayanlar 2.Liginde son 6 haftada aldığı 6 galibiyetle lige damgasını vurdu. Ligin ilk yarısını 2.sırada tamamlayan Kepez’in Sultanları, aldığı sonuçlar ve gösterdiği muhteşem performansla adeta şampiyonluğa göz kırpıyor. Bay geçirdiği 3.haftadan sonra art arda seri galibiyetler alan Sultanlar,devre arasına giren süreçte mağlubiyet yüzü görmedi.

Alt Yapılar

A takımlarının ligde gösterdikleri performanslarının yanı sıra amatör branşlar ve alt yapılarda da başarılarını sürdüren Kepez Belediyespor galibiyetler ve başarılarla dolu bir yıl geçirdi.Alt yapılarda birçok takımı bulunan Kepez Belediyespor’un öne çıkan alt yapı takımlarından bazıları;

-U-14 Kepez Belediyespor; Genç yetenekler liglerinde adeta fırtına gibi esiyorlar. Göstermiş oldukları performansla istatistikleri alt üst eden Kepez’in genç kramponları ligde oynadıkları 7 karşılaşmadan 7 galibiyet aldı ve bu karşılaşmalarda rakip filelere 35 gol gönderirken kendi kalesinde sadece 3 gol gördü.

-Yaş Gurubu,Yıldız Kızlar,Genç Kızlar(Voleybol): Ligde A takımdaki ablalarının izinden giden voleybol alt yapı takımları 3 kategoride de yarı finale yükseldi. Yaş Grubu,Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar ligde gruplarını lider tamamlarken yarı finale yükseldiler. Hedef ise şampiyonluk.

U-19 Kepez Belediyespor: A takıma futbolcu veren 19 takımı , kendi liginde de başarılı bir performans sergiliyor.

KEPEZ BELEDİYESPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
KEPEZ BELEDİYESPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
KEPEZ BELEDİYESPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
KEPEZ BELEDİYESPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ