Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR


Bayanlar Bölgesel Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, kendi evinde Burdur Anadolu Lisesi’ni 3–0 yenerek, hem namağlup unvanını sürdürdü hem de gruptan çıkmayı garantiledi.

Kepez’in Sultanları, 3. lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bölgesel ligde grubunda namağlup lider olan Kepez Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Burdur Anadolu Öğretmen Lisesi engelini de rahat geçti. Kepezli voleybolcular, Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maçta, setleri 25–04, 25–13 ve 25–10 alarak rakibini 3–0 mağlup etti. Ligde oynadığı 8.maçı da kazanan Kepez Belediyespor, gruptan çıkmayı da garantiledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, Kepez Belediyesyor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da maçı izleyerek, Kepez’in Sultanlarına moral verdi.
Maçın ardından sahaya inen Tütüncü çifti, sporcuları ve teknik heyeti galibiyetten dolayı kutladı. Kepez Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın başarısıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Tütüncü, “ Voleybol takımımızın üst liglere çıkması için elimizden geleni yapacağız.” de