Kepez Spor Kepez Spor

TÜTÜNCÜ’DEN ÖĞRENCİLERE SPOR SAHASI 08/09/2015 10:00

TÜTÜNCÜ’DEN ÖĞRENCİLERE SPOR SAHASI


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, voleybol oynadığı Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine basketbol ve voleybol sahalarının alt yapısını yapma sözü verdi.



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Atatürk Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde, lise öğretmenini görmenin sürpriziyle karşılaştı. Tütüncü, ziyarette Antalya İmam Hatip Lisesi’nde okurken fen bilimleri öğretmeni olan Hasan Ali Özdemir ile 17 yıl sonra hasret giderdi.



Özdemir, öğrencisini, belediye başkanı olarak görmenin kendisini gururlandırdığını ve emeklerinin de boşa gitmediğini söyledi. Bir sınıfı ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet eden Tütüncü de, 1993 ve 1994’de fen bilimleri dersine giren öğretmenini 17 yıl sonra görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Öğretmenim, sevdiğim ve değer verdiğim bir büyüğümdür. Bu okulda kendisini 17 yıl sonra görmek benim için sürpriz oldu. Bu okulun öğrencileri de böyle öğretmenleri olduğu için çok şanslılar. Öğretmenlerinizin karşısına yarın sizlerde iyi yerlere gelmiş kişiler olarak çıktığız zaman, hem siz hem de öğretmenleriniz mutlu olacak. Öğretmenlerin hayatlarındaki en anlamlı şey, yetiştirdikleri öğrencilerin günün birinde karşılarına çok başarılı, toplumun bir ferdi olarak çıkmalarıdır.”



Öğrencilerin dile getirdiği taleplerin, yapacakları belediye hizmetlerinde kendilerine ışık olacağını dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilere şu şekilde seslendi:



“Sizler, bu toplumun gelecekte ana taşıyıcısı olacaksınız. Günün birinde sizler de öğretmenlerinizin karşısına çok seçkin bireyler olarak çıkacaksınız. Bu mutluluğu yaşayabilmek için de çok çalışmalısınız. Dünyanın hangi istikamete gittiğini çok iyi okumalısınız ve ona göre kendinizi geleceğe hazırlamalısınız. Bizler çok büyük bir medeniyetin, milletin ve devletin çocuklarıyız. Büyük bir milletin çocukları olarak gelecekte büyük işler yapma adına kendinizde öz güven bulabilmelisiniz. Sizlere bakınca aydınlık Türkiye’yi görüyorum. Sizlerin başarılı olabilmesi için, sizlere omuz veren gönül veren belediye başkanıyım.”



Okul Müdürü Ramazan Küçükçelik de, okulun fiziki alandaki ihtiyaçlarıyla ilgili Tütüncü’ye bilgi verdi. Okulun bahçesini de gezen Kepez Belediye Başkanı, öğrencilerle voleybol oynadı. Tütüncü, öğrencilere okulun basketbol ve voleybol sahalarını yapma sözü de verdi.
Öğrenciler de kendilerine verdiği değerden dolayı Tütüncü’ye teşekkür ettiler