Kepez Spor Kepez Spor

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRIS 08/09/2015 10:00

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRIS


Beko Basketbol Ligi’nde başarı serisini yakalayan Kepez Belediyespor, Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Mersin B.B maçını kazanmak istiyor. Kepezspor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, taraftara çağrıda bulunarak maça gelerek kendilerini desteklemelerini istedi

Beko Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz hafta alınan Antalya Büşükşehir Belediyesi galibiyetinin ardından ligde bir üst sıraya yerleşen Kepezspor kulübünde hedef üst sıralara çıkabilmek. Koç Aziz Bekir tarafından maça hazırlanan oyuncularda hedef mutlak galibiyet. Alınan galibiyetlerle birlikte çıkış yakalayan Kepezspor, Cumartesi günü 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Mersin B.B maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ligde 11 galibiyeti hedeflediklerini ifade eden Kepezspor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, haftasonu oynanacak maça tüm basketbolseverleri davet etti. Mersin B.B maçının Kepez Belediyespor için çok önemli olduğunu ifade eden Ünlüoğlu, “Bu maç bizim için çok önemli. Maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Kepez Belediyespor’a maçlarımızda destek veren taraftarlarımızı bu maçta da yanımızda görmeyi arzu ediyor, tüm basketbol severleri maçımıza davet ediyoruz” diye konuştu.