Kepez Spor Kepez Spor

GÜREŞTE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KEPEZ’İN 22/03/2019 16:55

GÜREŞTE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KEPEZ’İN


Genç Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri aldıkları sonuçla Genç Kadınlar Türkiye üçüncülüğünü kazandı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen ve Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Genç Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası yapılan finallerle sona erdi. Şampiyonada 25 ilden 135 güreşçi mindere çıktı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri toplamda aldıkları 94 puan ile 3. sırada kürsüde yerini aldı. Dereceye giren güreşçiler Türkiye’yi Uluslararası müsabakada temsil etmek üzere Milli Takım kampına çağrıldı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nden Milli Takım kampına katılıp Türkiye’yi temsil edecek güreşçiler; 53 kg.da Cennet Ezgi Yazan, 55 kg.da Şerifenur Tarakçı, 57 kg.da Zeynep Yıldırım, 65 kg.da Özlem Şimşek, 68.kg.da Havva Duran, 72 kg.da Şerifenur Yücel ve 76 kg.da Fatma Zehra Kalıada.

Sporcularımızı yürekten kutluyorum

Alınan başarılı sonuçtan dolayı antrenörlere ve sporculara teşekkür eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Güreş antrenörümüz Meral Kaya ve yetiştirdiği sporcularımızı yürekten kutluyorum. Başarılarıyla bizleri gururlandırdılar, çok mutluyuz. Kepez Belediyesi Spor Kulübümüzden Milli Takım kampına gidecek sporcularımızın başarılı sonuçlarla ülkemizi temsil edeceklerine inanıyorum.” dedi.

Bizleri gururlandırdılar

Türkiye’nin büyük takımları arasında kürsüye çıkmayı başaran güreşçileri tebrik eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, “Gençlerimizle gurur duyuyorum, fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini gösterdiler. Katıldıkları her müsabakadan başarılı sonuçla dönerek bizleri gururlandırdılar. Her zaman da kürsüye çıkmayı başardılar, aldıkları kupalarla başarılarını taçlandırdılar. Kepez’de her çocuk, bizim için önemlidir. Özellikle kız çocuklarımız, onlara imkan verildiğinde nasıl başarılı olduklarını bize gösterdiler. Her zaman onların yanındayız. Her daim çocuklarımıza destek olmaya ve onlara kaliteli, modern tesislerimizde eğitim vermeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki sporcularımız, bu başarılarını devam ettirerek bizleri daha da gururlandıracak ve Kepezimizin adını Türkiye’ye hatta Dünya’ya duyuracaklar.” diye konuştu. 

GÜREŞTE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KEPEZ’İN
GÜREŞTE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KEPEZ’İN
GÜREŞTE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KEPEZ’İN
GÜREŞTE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KEPEZ’İN