Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ BELEDİYESPOR’DAN GALİBİYET 25/03/2019 13:46

KEPEZ BELEDİYESPOR’DAN GALİBİYET


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 23'üncü haftası geride kaldı. Antalya’nın güçlü temsilcisi Kepez Belediyespor, Isparta Davrazspor’u konuk etti. Karşılaşma Kepez'in 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Kepez, Hasan Doğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Kepez’in Altın Kramponları, Isparta Davrazspor karşısında galip geldi. Üstün bir performansla maçın galibi olan Kepez Belediyespor, ilk yarı kale önünde bulduğu birçok pozisyonu değerlendiremedi ancak 45+2. Dakikada Mustafa Engin Ulutaş’ın kale önüne gönderdiği pası ağlarla buluşturan Enes İlhan Yüksel sayesinde Kepez Belediyespor, 1-0 önde ilk yarıyı kapattı.

Fırtına Gibi Estiler

İkinci yarının düdüğüyle ataklarını arttıran Kepez’de 48. dakikada Serdar Sudun’un orta sahadan hızlı çıkışıyla meşin yuvarlak kaleyle buluştu, skor; Kepez Belediyespor 2-0 Isparta Davrazspor oldu. Maçın 60. Dakikasında kale önünden fazla açılan Isparta Davrazspor’un hatasını fırsata Çeviren Mustafa Engin Ulutaş, takımını 3-0 öne geçirmeyi başardı. 65. Dakikada Isparta Davrazspor, Emrah Sansar’ın golüyle durumu 3-1 yaptı. 71. Dakikada Hasan Efe'nin penaltı atışını durduran kaleciden çıkan topu Emrah Şenol ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu bu gol belirledi, Kepez Belediyespor 4-1 Isparta Davrazspor.

Liderlik Yolunda

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de oynanacak son üç maç kaldı. Lider olan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile 4 puan farkı olan ve averajda önde bulunan Kepez Belediyespor’un önünde deplasmanda karşılaşacağı Tavas Birlikspor, evinde mücadele edeceği Didim Belediyespor ve son olarak deplasmanda oynayacağı Sökespor maçları var.  

KEPEZ BELEDİYESPOR’DAN GALİBİYET
KEPEZ BELEDİYESPOR’DAN GALİBİYET
KEPEZ BELEDİYESPOR’DAN GALİBİYET
KEPEZ BELEDİYESPOR’DAN GALİBİYET