Kepez Spor Kepez Spor

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN SPORCULARA DESTEK 08/09/2015 10:00

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN SPORCULARA DESTEK


Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Karatay Lisesi’nin, Türkiye Liseler Arası Basketbol Şampiyonası’na katılacak olmasının büyük bir başarı olduğunu söyledi.

Çanakkale’de düzenlenecek olan Türkiye Liseler Arası Basketbol Şampiyonası çeyrek final maçlarına gidecek olan Karatay Lisesi Erkek Basketbol Takımı, Başkan Hakan Tütüncü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Karatay Lisesi Müdürü Ahmet Öz, 28 takımın katıldığı Antalya Liseler Arası Basketbol Şampiyonası’nda ikinci olarak çeyrek final maçlarına katılmaya hak kazandıklarını söyledi.
Başkan Tütüncü de, Karatay Lisesi’nin, Türkiye Şampiyonası’na katılacak olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Başkan Tütüncü, sporcunun kendisine bir hedef belirlemesinin başarıyı yakalama da büyük önem taşıdığını belirterek, “başarıyı korumak da ancak ahlakla mümkün olabilir.
ülkemizde çok sayıda başarılara imza atmış sporcular var. Ancak ahlak ve disiplini koruyan bu isimlerden bir kaçı akıllarda kaldı.”diye konuştu.

Karatay Lisesi’nin Türkiye Şampiyonası’na katılacak olmasının büyük bir başarı olarak değerlendiren Başkan Hakan Tütüncü, takımın başarılı olması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarının da altını çizdi.
Tütüncü, Karatay Lisesi Basketbol Takımı’na, çeyrek final maçlarında başarılar diledi