Kepez Spor Kepez Spor

Kepez`in Yıldız Basketbolcuları Şampiyon 08/09/2015 10:00

Kepez`in Yıldız Basketbolcuları Şampiyon


Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor’un alt yapısı da güçlü bir şekilde geliyor. Antalya Yıldızlar Ligi’ni 2’inci sırada tamamlayan Kepez Belediyespor, Türkiye Şampiyonası’na gidebilmek için Burdur’da düzenlenen Yıldızlar Bölge Şampiyonası’nda mücadele etti. Kepez Belediyespor Yıldız Basketbol Takımı, grupta oynadığı 5 maçı da farklı skorlarla kazanarak Yıldızlar Bölge Şampiyonu oldu.

Kepez’in gelecekteki basketbolcu adayları, şimdi de Samsun’da gerçekleştirilecek olan Anadolu Şampiyonası yarı final maçlarında ter dökecek. Kepez Belediyesi Yıldız Basketbol Takımı, yarı final grubundan çıkması halinde ise Ankara’da organize edilecek olan Türkiye Şampiyonası’nda, birincilik kürsüsüne çıkabilmek için ter dökecek.

Şampiyonluktan dolayı teknik heyeti ve basketbolcuları kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Kepez Belediyespor’un branşlarının elde ettiği başarıların, ilçeyi sporun merkezi yapma isteklerini güçlendirdiğini belirtti. Tütüncü şöyle devam etti: “Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların karşılığını almak, umutlarımızı artırıyor. Sporcularımızın, takımlarımızın Kepez’i, Antalya’yı başarılı bir şekilde temsil etmesi için kendilerine gereken maddi ve manevi desteği vermeyi sürdüreceğiz. Alt yapıdaki sporcularımızın, gelecekte profesyonel takımlarımızın kadrosunda yer alacağına inanıyorum. Basketbol takımımıza, yarı final maçlarında başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Kepez Belediyespor Yıldız Basketbol Takımı Antrenörü Osman Durmak da, Türkiye Şampiyonu olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek, Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor’da, oynayabilecek 3 tane oyuncularının bulunduğunu da sözlerine ekledi.



Kepez Belediyesi Spor Kulübünün Yıldız Basketbol Takımı Burdurda yapılan Grup Musabakalarında;
Kütahya 113-44,
Burdur 100-33,
Afyon 99-34,
Manısa 66-50,
Uşak 79-46 takımlarını yenerek şampıyon olmuştur.