Kepez Spor Kepez Spor

Bayan Boksörler Kepez’de ringe çıkıyor 08/09/2015 10:00

Bayan Boksörler Kepez’de ringe çıkıyor


Dünya tarihinde ilki düzenlenecek olan Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası’na Kepez Belediyesi ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tüm sporculara başarılar diledi.

24–30 Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan 1. Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. 50’ye yakın ülkenin katıldığı, dünya tarihinde ilk kez düzenlenecek olan 1. Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası’nın ev sahipliğini, Dünya Boks Birliği (AIBA)’nın geçen yıl aldığı bir kararla Türkiye yapıyor. Antalya’nın en modern spor salonu olan Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapılacak olan şampiyona için Boks Federasyonu yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Şampiyonaya kapılarını açan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü bir ilke daha öncülük etmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi. 50’ye yakın ülkeden sporcuların katılacağı bu şampiyonanın Antalya’nın ve Kepez İlçesi’nin tanıtımı için büyük önem taşıdığına inandıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, şampiyonada mücadele edecek olan tüm sporculara başarılar