Kepez Spor Kepez Spor

U19 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI 08/09/2015 10:00

U19 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI


Kepez Belediyespor U19 Futbol takımı, 12-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek 19 Yaş Altı Bölge Şampiyonası için Denizli’ye gitti.

Antalya’da oynanan play-off müsabakaları sonunda bölgesel gruplara kalan, Kepez Belediyespor U19 Futbol Takımı , Denizli’de bölge şampiyonluğu için mücadele edecek.

12-15 Mayıs 2011 tarihleri arası gerçekleştirilecek olan müsabakaların grupları da belirlendi. U19 futbol Lig’inde geçtiğimiz sezon Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor, kurada Antalya Özel İdare, Muğla Ortaca Belediyesi, Isparta Özel İdare, Afyon Köy Hizmetleri Spor ve Uşak Belediyespor ile eşleşti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Denizli’de düzenlenen Bölge Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Kepez Belediyespor U19 Futbol takımına başarı dileklerinde bulundu. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk elde eden Kepez Belediyespor’un bu müsabakalardan da şampiyon olarak geri döneceğine inandığını dile getiren Başkan Tütüncü, Antrenör Dursun Küçükkurt’u ve tüm futbolcuları gönülden desteklediklerini söyledi.