Kepez Spor Kepez Spor

SPOR SALONLARI TEMMUZ’DA KEPEZ’İN HİZMETİNDE 08/09/2015 10:00

SPOR SALONLARI TEMMUZ’DA KEPEZ’İN HİZMETİNDE


Kepez Belediyesi’nin, ilçedeki dört okulun bahçesine kazandırdığı çadır tarzı spor salonlarının yapımı, Haziran ayı içerisinde tamamlanıyor.

Kepezli çocuklar, spor salonlarına kavuşuyor. Eğitime yüzde yüz destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün çocuklara bir armağanı olan çadır spor salonlarının inşaatı büyük oranda bitirildi. Kepez Belediyespor Kulübü’nün, 3 Temmuz’da başlayacak olan spor okulları ile spor salonları hizmete girecek.

Çadır tipi spor salonları, Altınova İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve Varsak İlköğretim Okulu’nun bahçelerine yapılıyor.

Çelik konstrüksiyon ile iskelet aksamı yapılan olan spor salonları, su geçirmez polyester branda ile kapatıldı. Zemine, PVC zemin kaplaması yapılacak olan spor salonlarının soyunma odası ve tuvaletleri ise betonarme olarak inşa edildi. Çadır tipi spor salonlarında, tüm salon sporları yapılabilecek.

Kepez Belediyesi’nin öz kaynaklarından finanse ettiği ve 900 bin TL maliyeti olan spor salonları, 2011–2012 eğitim yılında okulların hizmetinde olacak.
Spor salonlarının Kepez’e ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, Kepezli öğrencilere, spor salonları ile modern bir ortamda spor yapma olanağı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çadır tarzı Spor salonlarında, salon sporlarının tamamı ile kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklerin de yapılabileceğini belirten Tütüncü, ilçenin merkezi noktalarındaki okul bahçelerine yaptıkları salonların, diğer okullara ve mahalle sakinlerine de hizmet vereceğini bildirdi.