Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN YAZ SPOR OKULUNA DAVETLİSİNİZ 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İN YAZ SPOR OKULUNA DAVETLİSİNİZ


Amatör branşlara ve tesisleşmeye yaptığı yatırımlarla her kesimin spor yapmasına önem veren Kepez Belediyesi, bu yıl 11 branşta açacağı yaz spor okuluna, 3 bin 500 öğrenci almayı hedefliyor.

Modern tesisleriyle, sporcu alt yapısıyla, Türk sporunun önemli kulüplerinden biri olan Kepez Belediyespor’un, yaz spor okulu kayıtları başladı. 2011 dönemi yaz spor okuluna kayıtlar, 1 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Büyük ilgi gören yaz spor okulu, basketbol, boks, futbol, güreş, izcilik, hentbol, karate, tenis, tekvando, voleybol, wushu, branşlarında açılacak. Her kesimin spor yapması amacı ile bu yıl, yaz spor okuluna 3 bin 500 öğrenci alınması hedefleniyor.

Hangi belgeler isteniyor

Yaz spor okuluna çocuklarını göndermek isteyen veliler de, Karatay Lisesi yanındaki Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki kulüp idare binasında kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt işleminde, kimlik fotokopisi, 2 adet fotoğraf, sağlık belgesi ve veli izin belgesi isteniyor.

Modern tesislerde eğitim verilecek

07–16 yaş grubundaki çocukların kabul edileceği yaz spor okulunda eğitim, 1Temmuz’da başlayacak ve 26 Ağustos’ta sona erecek. Yaz spor okuluna katılacak öğrencilere, çim sahada ve modern spor salonlarında, uzman antrenörler tarafından spor eğitimi verilecek.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Altınova İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve Varsak İlköğretim Okulu’nun bahçelerine yaptırdığı spor salonları da yaz spor okulunun hizmetinde olacak.
Öğrenciler de yaz spor okulu ile yaz tatillerini hem spor yaparak hem de eğlenerek değerlendirme imkanı bulmuş olacak.