Kepez Spor Kepez Spor

TBF’DEN TÜTÜNCÜ’YE PLAKET 08/09/2015 10:00

TBF’DEN TÜTÜNCÜ’YE PLAKET


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Kadın Takımımızın da mücadele ettiği Uluslararası Kepez Turnuvası’na, salon desteğinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür plaketi verdi.

Kepez Belediyesi, salon desteği ile ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarını Antalya’ya getiriyor. Görme Engelliler Dünya Şampiyonası ile Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Kepez’de, uluslararası basketbol turnuvası düzenleniyor. Turnuvanın maçları Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapılıyor.
Kepez Turnuvası’na 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren A Milli Kadın Takımımız ile birlikte Karadağ, Hırvatistan ve Büyük Britanya katılıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Türkiye-Hırvatistan maçını izleyerek, Ay-Yıldızlı ekibimize destek verdi.
TBF de, turnuvaya verdiği desteklerinden dolayı Tütüncü’ye plaketle teşekkür etti. TBF Yönetim Kurulu Üyesi Necati Güler, Türkiye-Hırvatistan maçının devre arasında Başkan Tütüncü’ye plaketini takdim etti.

Başkan Hakan Tütüncü de, Kepez Belediyesi’nin spor tesislerinin her zaman Türk sporunun ve sporun hizmetinde olduğunu söyledi. milli takımları Kepez’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Tütüncü, A Milli Kadın Takımımıza 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi