Kepez Spor Kepez Spor

ANTALYA’NIN EN BÜYÜK YAZ SPOR OKULU AÇILDI. 08/09/2015 10:00

ANTALYA’NIN EN BÜYÜK YAZ SPOR OKULU AÇILDI.


Kepez Belediyesi’nin, 11 branşta açtığı ve 1500’ye yakın öğrencinin katıldığı yaz spor okulu, branşların sporcularının hazırladığı spor gösterilerinin yer aldığı törenle başladı.

Antalya’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan ve 1500’den fazla öğrencinin katıldığı yaz spor okulunun açılış töreni Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapıldı. Açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, mahalle muhtarları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kepez Belediyespor Yaz Spor Okulu basketbol, boks, futbol, güreş, izcilik, hentbol, karate, tenis, tekvando, voleybol ve wushu branşlarında hizmet verecek. Branşlarda eğitim gören sporcular hünerlerini gösterdi. Gerçekleştirilen şovu erken saatlerde salonu dolduran sporcu ve aileleri merakla izledi.

Gösterilerin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı konuşmada Kepez Belediyesi’nin 11 branşta açtığı eğitim ile sporcu yetiştirdiğinin altını çizdi.Belediye başkanı olduğu günden itibaren Kepez’i bir spor şehri haline getirmek için çaba harcadığını ifade eden Başkan Tütüncü, “Hayalimde Kepez’i kültür, sanat ve spor şehri yapma hedefim vardı. Bu hedefe ulaşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bundan sonra da spor okullarımız aynı şevk ile hizmet etmeye devam edecektir. Buralardan isminden söz ettirecek sporcuların yetişmesini sağlayacağız. Bu spor okulundan birçok başarılı sporcunun çıkacağına inanıyorum. Spor okulunu açarak çocuklarımızı sokağa mahkum olmaktan kurtarıyoruz. Bu mutluluk bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, branş sporcuları ile çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından düzenlenen açılış sona erdi