Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ BELEDİYESPOR’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI. 08/09/2015 10:00

KEPEZ BELEDİYESPOR’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI.


Kepez Belediyespor Kulübü olağan kongresi sonucu, göreve gelen yönetim kurulu üyeleri yaptıkları toplantı ile görev dağılımı yaptı. Ahmet Ünlüoğlu yeniden kulüp başkanlığı görevine getirildi.

Kepez Belediyespor da yapılan son genel kurul ile oluşan 13 kişilik yönetim kurulu, toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen ilk toplantıda yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. Yapılan görev dağılımında halen kulüp başkanlığını yürüten Ahmet Ünlüoğlu, yeniden kulüp başkanlığı görevine getirildi. Ünlüoğlu basketbol şube sorumluluğu ve mali işler şube sorumlusu oldu.

Görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Ziya Bıyıklı As Başkan,Tenis Şube Sorumlusu ve Spor Okulları Sorumlusu, Mahmut Ruhi Alpagot As Başkan ve Sponsorlar Sorumlusu, Fatih Şahin As Başkan, İdari Sosyal İlişkiler Sorumlusu ve futbol şube sorumlusu, Osman Avşaroğlu As Başkan ve Dış İlişkiler Sorumlusu, İdris Taş basın sözcüsü, Bowling, Satranç ve İzcilik Şube Sorumlusu, Mustafa Özdemir Genel Sekreter ve Hukuk İşleri Sorumlusu, Ramazan Burkıran Güreş Sorumlusu, İsmail Ulusoy Boks, Bisiklet, Taekwondo, Karete, Wushu Branşları Şube Sorumlusu, Ali Kardiyan Kurumsal İşler Sorumlusu, Engin Okutan yatırım ve projeler sorumlusu, Şaban Yılmaz Genel Muhasip, Voleybol Ve Hentbol Sorumlusu ve Mahmut Arslan Üye.