Kepez Spor Kepez Spor

ENGİN TAŞKIRAN’DAN KEPEZ BELEDİYESPOR’A VEDA 08/09/2015 10:00

ENGİN TAŞKIRAN’DAN KEPEZ BELEDİYESPOR’A VEDA


Kepez Belediyespor Basketbol takımı Genel Menejeri Engin Taşkıran Kepez Belediyespor`dan ayrıldı. Taşkıran takımdan ayrılması konusunda yazılı bir açıklama yaptı.

"Uzun yıllar boyunca hizmet ettiğim Kepez Belediyespor camiasından 2010-2011 sezonunun tamamlanmasının ardından ayrılmış bulunmaktayım.
Özellikle son sezonumuzu gözönüne alacak olursak, basketbol takımımız önce kendi grubunu 3. bitirerek play-off’lara kalmış, ardından ise final four’a kalma başarısını göstermiştir. Başarılı grafiğimizin final four’a yansımaması bizi son derece üzmüştür. Nitekim Kepez ve Antalya halkına Beko basketbol liginde bir takımlarının daha olması mutluluğunu yaşatmayı çok isterdik ama olmadı. Herşeye rağmen bu başarılarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen başta belediye başkanımız sayın Hakan Tütüncü ve Kulüp Başkanımız Ahmet Ünlüoğlu olmak üzere çok değerli çalışma arkadaşlarım ve oyuncularıma teşekkür ederim. Ayrıca Kepez Belediyespor Kulübü’ne tüm branşlarında önümüzdeki sezonlarda başarılar dilerim.”