Kepez Spor Kepez Spor

TÜTÜNCÜ’DEN 12 DEV ADAM’A MORAL ZİYARETİ 08/09/2015 10:00

TÜTÜNCÜ’DEN 12 DEV ADAM’A MORAL ZİYARETİ




Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na moral ziyaretinde bulundu, baklava ikram etti.



Kepez Belediyesi, Türk sporuna tesis desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda ikinci olan A Milli Kadın Basketbol Takımı’na kapılarını açan Kepez Belediyesi Spor Salonu, şimdi de 12 Dev Adam’ı ağırlıyor. Litvanya’da yapılacak olan 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlık kampı için Antalya’ya gelen A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarını Kepez Arena’da sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 12 Dev Adam’a moral ziyaretinde bulundu. Antrenmanı bir süre izleyen Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile birlikte 12 Dev Adama ve teknik heyete baklava ikram etti.

Hidayet formasını Tütüncü’ye hediye etti

Takım kaptanı Hidayet Türkoğlu da milli takım formasını Başkan Tütüncü’ye, Kerem Tunçeri de formasını Ünlüoğlu’na hediye etti.
Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin spor tesislerinin Türk sporunun emrinde olduğunu söyledi.
A Milli Basketbol Takımı’nı, Kepez’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Tütüncü, “Bu salon, A Milli Kadın Basketbol Takımımıza uğurlu geldi ve takımımız Avrupa Şampiyonası’nda bizi gururlandıran bir ikincilik başarısı elde etti. İnşallah bu salon, 12 Dev Adam’a da şans getirir ve Avrupa Şampiyonu olurlar.” temennisinde bulundu.
Tütüncü ve Ünlüoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın oyuncularına ve teknik heyete 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi.

A Milli Basketbol Takım Menajeri Harun Erdenay ve Başantrenör Orhun Ene de, salon desteğinden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkürlerini ilettiler.
Ziyarette Kepez Belediye Meclis Üyesi Adlıhan Dere de yer aldı.