Kepez Spor Kepez Spor

ANTALYA’NIN EN ÇOK SPOR TESİSİ KEPEZ’DE 08/09/2015 10:00

ANTALYA’NIN EN ÇOK SPOR TESİSİ KEPEZ’DE


Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın en çok spor tesisi olan ilçesi haline getirdikleri Kepez’de, okullar arası basketbol turnuvası düzenleyeceklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, büyük önem verdiği ve 1500 öğrencinin katılımı ile 11branşta açılan yaz spor okullarını ziyaret etti. basketbol, voleybol ve wushu okullarındaki öğrencilerin, Kepez Belediyesi Spor Salonu’ndaki çalışmalarını izledi.

Başkan Tütüncü, sohbet ettiği geleceğin sporcu adaylarının taleplerini de dinledi. Tütüncü’nün, “spor okullarından memnun musunuz, sorusuna “evet” cevabını veren çocuklar, modern spor tesislerinde kendilerine spor yapma imkanı sunduğu için de Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Yaşayamadıklarımızı şimdi çocuklarımıza yaşatıyoruz.

Tütüncü, yaz spor okullarını açarak, çocukların yaz tatillerini en güzel şekilde değerlendirebilecekleri bir sosyal ortamı oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. İlköğretim, lise ve çocukluk döneminde, belediyelerin spor okulları açmadığına değinen Tütüncü, “Yaz spor okulu hizmeti ile bizim zamanımızda olmayan güzellikleri çocuklarımıza yaşatmak istiyoruz. Spor okulları ile en iyi antrenörleri ve tesisleri çocuklarımızla buluşturuyoruz.” dedi.

Antalya’nın en çok spor salonu olan belediyesi olduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, dört tanesi çadır tarzı, iki tanesi betonarme olmak üzere alttı tane spor salonlarının bulunduğunu belirtti.

İlçede okullar arası basketbol turnuvası düzenleyeceğiz.

Tütüncü, Kepez’i spor tesisleri ile donattıklarını, bu tesisleri de spor okulları gibi sosyal etkinliklerle cıvıl, cıvıl hale getirmeye arzuladıklarını ifade etti. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, önümüzdeki dönem ilçedeki okullara yönelik, profesyonel bir anlayışla, ödüllü basketbol turnuvası düzenleyeceklerini de açıkladı. Tütüncü, bu tür etkinlikler ile okullarda da spora önem verilen bir Kepez’i oluşturmayı amaçladıklarını sözlerini ekledi.

Başkan Tütüncü, basketbol spor okulunu ziyareti sırasında geleceğin “12 Dev Adamı” ve “Potanın Perileri” ile kısa bir süre basketbol da oynadı. Ziyarette Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz de yer aldı.